23.10.2018

Hello!!!

Hello!

Enpä ole täällä ollut pitkiin aikoihin, yli vuoteen. Mutta siinä on edelleen se syynä kun tätä on vaikea päivittää Applen laitteilla ja vanha läppärini on hidas... Mutta ajattelin nyt jotain tänne laittaa.

Muutin siis viime joulukuun alusta takaisin kotiseudulle Keski-Suomeen. Äidin takia. Äiti on hoivakodissa ollut jo yli vuoden ja halusin päästä häntä katsomaan helposti ja monesti.Asun nyt vain muutaman kilometrin päässä hänestä ja pääsen häntä helposti katsomaan. Se on tärkeintä tällä hetkellä.

Teen metallilanka- ja kumihimokoruja edelleen. Myyn niitä netissä ja olen käynyt myyjäisissä ja käsityötoreilla niitä myymässä.

Sen jälkeen kun Posti laittoi minut pihalle alkuvuodesta, olen ollut työtön. Etsin tällä hetkellä työtä, joka ei olisi niin fyysistä kuin useimmat työni ovat olleet. Oma terveys ei kestä. Kevyt myyntityö mihin liittyy käsityö, on ehkä jotain sellaista.

Englanninkielisen tekstin jälkeen on kuvia joistain koruista, mitä olen viimeisen vuoden aikana tehnyt.

Kommentoikaa ihmeessä! Ja tulkaa moikkaa mua muillekin sivuille :)!


- o -


Hello!

I haven´t been here for awhile, have I. It has been more than a year I guess. But there`s still the same reason - have difficulties to do this with Apple devices and my old laptop is slow... Now I thought to put something here anyway.

So I moved back to home to Central Finland last December. Because of mom. She has been at the nursing home for over a year now. I wanted to visit more often and easily than I could do from Helsinki. Now I´m living only a few kilometres from her and I get to easily see her. It´s the most important thing now.

Still making wirejewelry and kumihimojewelry. And still selling them online and at fairs around.

After the Finnish Postal Service kicked me out in the beginning of this year, I have been an unemployed. I am searching for a job that would´t be so physical as my previous jobs have been. My health can´t take it anymore. Hoping to find a light saleswork which maybe contains handicraft and jewelry. Let´s see what´s going to happen!

Now showing some jewelry what I made during this past year.

Please comment! And please come to visit me on my other pages too!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti