8.10.2013

Orkidea -o- Orchid

Palasin pikku tauon jälkeen Abby Hookin kirjan "Wire Jewelry Masterclass" pariin. Tein sieltä ohjeista Orkidea-rintakorun. Se oli oikeastaan ensimmäinen ohje, josta aattelin että tuo on ehdottomasti tehtävä -kun sain kirjan käteen. Ja nyt sen tein :).
Tykkäsin tehdä sitä tosi paljon. En ehtinyt yhdeltä istumalta sitä tehdä, mutta koko ajan ajatukset pyörivät korussa, kun se oli vielä keskeneräinen. Ja voi sitä tunnetta kun kun viimein sain sen valmiiksi <3! Siinä on se, miksi tykkään tehdä näitä metallilankakoruja :)!

Orkidea-rintakoru hopeoidusta langasta, lasihelmistä ja valmiista rintakoruneulasta (ohjeessa oli itsetehty neula, mutta laitoin nyt valmiin)-o- Orchid brooch, made of silver plated wire, glassbeads and ready-made brooch pin (there was a self-made brooch pin on tutorial, but I put ready-made one on this time)

-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-

After a little break I get back to Abby Hook's book "Wire Jewelry Masterclass". I followed one tutorial to make an Orchid brooch. When I saw that book for the first time, it was the first tutorial I wanted to make definitely. So now I did make it :)!
I liked a lot to make it! i didn't have the time to make at once. All the time when the brooch was unfinished, I was thinking about it. And oh boy! What a feeling it was, when I finished it <3!!! That's the reason why I'm making the metal wire jewelry :)!

Siinä se on nyt on takinpielessä :). Vanha takki, uusi rintakoru :D -o- Now it's there on the front of my coat :). Old coat and new brooch :).

-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-

MUISTAKAA OSALLISTUA SYYSARVONTAAN :D! SE LÖYTYY EDELLISESTÄ POSTAUKSESTA.

REMEMBER TO PARTICIPATE FOR A AUTUMN DRAW :D! IT'S ON THE PREVIOUS BLOG UPDATE.

-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-

8 kommenttia: