1.4.2013

Tähtiportti rampin kanssa-kaulakoru -o- Stargate with ramp -necklace

Kuten olen aiemmin kertonut, olen mahdoton avaruus-, fantasia- ja sci-fi-fani.

Lopetin juuri katsomasta 10 kautta Tähtiportti SG-1:stä. Rakastin joka jaksoa siitä. Se oli niin hyvin tehty ja hyvät näyttelijät. Tietysti aloitin katsoa sitä Richard Dean Andersonin takia (koska olen hänen faninsa) mutta tarina vei mukanaan ja kun tykkään aihepiiristä niin paljon - rakastin sitä kokonaisuutta!

Katsomisen aikana (n. puoli vuotta, yli 200 jaksoa) mietin, että haluan tehdä lisää Tähtiportti-koruja. Sitten kun olin 9. ja 10. kaudessa aloin suunnitella korua ja halusin tehdä sen valmiiksi siihen mennessä kun olen katsonut kaikki 10 kautta. Nyt se on valmis. Ja voin sanoa että tämä ei jää tähän, teen näitä lisää :).

Stargate SG-1 DVDs
Like I have told you, I am a big fan of space, fantacy and sci-fi.

I just ended watching the whole 10 seasons of Stargate SG-1. I loved every episode of it. It was well made and had good actors and actresses. Of course I started to watch it because of Richard Dean Anderson, I am a fan of his. But the story caught me totally and when I like the subject so much already - loved the whole thing!

During watching (which took halv a year, over 200 episodes), I was thinking I want to make more Stargate jewelry. When I was on 9 and 10 season, started to plan a necklace. And I wanted to make it ready, before I have watched the whole 10 seasons. Now it's ready. And I can say, I will make more of these ones :).

Tähtiportti rampin kanssa -kaulakoru on tehty lapis lazuli-siruista, hopeoidusta langasta ja ketjusta. Riipuksen ympärysmitta on 5 cm ja ketjun pituus yhteensä on n.40 cm. Riipuksen kehällä on 9 "hakasta". Päätin tehdä koruun myös rampin, mitä pitkin "kävellään porttiin", koska portin yläpuolelle en voinut laittaa mitään kiinnikettä, koska yksi hakanen on siellä.
Klikkaamalla tästä voi käydä lukemassa tietoa Tähtiportista.

Stargate with ramp -necklace is made of lapis lazul chips, silver plated wire and -chain. The circuit of this pendant is 5 cm and the lenght of the chain is around 40 cm. There are 9 chevrons on the ring of this pendant. I decided to make also a ramp into this pendant, which is the way they "walk throught the gate", because I couldn't put any attachment to gate because of the upper chevron.
By clicking this you can read more about Stargate.http://images1.wikia.nocookie.net/__cb20111213180223/stargate/images/b/bf/Stargate.JPG

Suosittelen sarjaa kaikille <3!

I recommend this series to everyone <3!

-o-o-o-o-o-o-o-o-o-


8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos Kaisa :).
   Aion vielä tehdä joskus sellaisen, jossa on 5 langan kehä Tuossa on 3 lankaa.

   Poista
 2. Hih! Tästähän tuli hieno ja "tähtiporttimainen". Minuun sarja ei uponnut, mutta mies on sitä katsonut, joten aina välillä olen vilkaissut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katri :)!
   Tähtiporttihan ei oo Suomessa ees näytetty kokonaan eli se ei oo kovin tunnettukaan. Mutta onneksi se löytyy tallenteina ;).

   Poista
 3. Kaunista! :)

  ps. Blogissani on sinulle tunnustus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Riina, tunnustuksesta :)!

   En tunne itteäni niin uudeksi täällä, mutta alle 200 lukijaa mulla on :). Kiva ois saada lisää :).

   Poista
 4. No wautsit Jaana! Hieno koru :-D

  VastaaPoista