27.8.2011

Arvontoja ja tulevaa -o- Lotteries and future stuff

Minulla on ollut joku jumi tai vastaava, kun en ole saanut minkäänlaisia korua aikaiseksi koko viikkona... Mutta tällästä tää on välillä...
Tilausrintamallakin on hiljaista. Tämä vinkkinä sellaisille, jotka suunnittelevat tilaavansa joskus korun minulta - nyt olisi aikaa ;).

Sadas blogipostaus on pian tulossa minulla. Olen pitänyt tätä blogia kohta vuoden :). Kivaa on ollut :)! Nin kuin kaikki muutkin, aion pitää arvonnan sitten. Minulla nyt ei ole vielä mitään suunnitelmaa arvontaa varten, mutta sellainen siis on tulossa. Pian :).

Sitä ennen mainostan pari muuta arvontaa, joissa on hienot palkinnot :).
Ensinnäkin Absolutely whiten arvonta täällä.
Ja toiseksi Keijukeitaan arvonta täällä :).

Kannattaa käydä katsomassa kumpaakin.


I don't know what do I have... but I haven't make any piece of jewelry in this week... But it's sometimes like that...
I haven't done any custom either for a while. So if you are planning to order something from me, now is a good time to do it, because I have time ;). Just a little hint ;).
My 100. blog post will be soon here. And it's have been fun to be here :)! So I am planning to do a little lottery for it as also others do. But I do not have any plans for it yet. But it will be here soon :).

Before my own lottery I advertise couple of lovely lotteries :).
Absolutely white's lottery and Keijukeidas' lottery.

Go and check them out :).

3 kommenttia:

  1. Nämä ovat Vuorelan Punahattuja

    VastaaPoista
  2. Joskus korujumi on ihan hyvä, sitten syntyy jotain ihan erilaista kun aloittaa uudelleen. Minulla on ollut paljon pidempiä taukoja. Jos tauko venyy huisin pitkäksi useaksi kuukaudeksi, niin sen jälkeen on vaikea aloittaa uudelleen.

    VastaaPoista
  3. Ei kai tämä tauko veny kovin pitkäksi :). Ideoita on jo päässä.

    VastaaPoista