8.5.2011

Ruusukvartsia minun äidille -o- Rose quartz to my mother


Tein äidille hyvin yksinkertaisen rannekorun ruusukvartsista ja vintagelangasta. Kuvassa kivihelmet näyttävät läpinäkyviltä, mutta kyllä ne vaaleanpunaisia ovat :).

Luin Anne Hietasen kirjasta Valonvoimaa ruusukvartsista ja lainaan sen nyt tähän:

Lempeän vaaleanpunainen ruusukvartsi hoitaa sydämen haavoja ja on sydänkeskuksen kautta yhteydessä universaaliseen rakkauteen - rakkauteen kaikkea olevaa kohtaan - kiviin, kasveihin, eläimiin, ihmisiin ja Korkeimpiin voimiin. Ruusukvartsi kanavoi Venuksen ja Neptunuksen lempeitä värähtelyjä.

Aikuinen, joka ei ole saanut lapsuudessaa kokea rakkautta ja turvallisuutta, ei ehkä osaa antaa sitä omille lapsilleenkaan. Lapsen, joka elää kieltojen ja käskyjen maailmassa ilman läheisyyttä, lämpöä ja rakkautta, on vaikea oppia rakastamaan.

Sydämen päälle asetettu ruusukvartsi ja malakiitti voivat muistuttaa lapsuusajan kipeistä kokemuksista. Ne herättävät sydämen sopukoihin kätkeytyneet pelot, surut ja mielipahat, jotka estävät kokemusta elämäniloa ja rakkauden tuomaa läheisyyttä.

Ruusukvartsi on kuin isoäiti. Hän tietää ja ymmärtää ilman sanoja. Ruusukvartsi lohduttaa silloin, kun syvät huokaukset nousevat sydämestä ja kuumat kyynelet huuhtelevät poskia. Se balsamoi sydämestä syvätkin haavat ja opettaa samalla anteeksiantoa, rakastamisen taitoa ja huolehtimista omasta itsestä. Kauna ja katkeruus ovat esteitä itsensä hyväksynnälle ja rakastetuksi tulemiselle.
Ruusukvartsi voi näin herkistää ja avata kanavan luovuudelle: maalaamiselle, muotojen kokemiselle ja värien syvemmälle aistimiselle, romanttiselle runoilulle, musiikille sekä mielikuvitukselle. Se antaa kantajansa olla lapsellinen tai lapsenmielinen ja avoin. Se luo suloisuutta, lähelläolon tarvetta, helliä tunteita ja lohduttaa surullista sydäntä.

Ruusukvartsi on suositeltava kivi pienille lapsille ja vanhuksille sekä kaikille siltä väliltä, jotka tuntevat jääneensä vaille rakastavaa syliä, lämpöä, turvallisuutta, lohdutusta, hellimistä ja halaamista.

-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-

I made a really simple rose quartz + vintage wire bracelet to my mother. Gems look like transparent but they are pink :). 
And there is a quote about rosequatz :).

-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-

KAUNISTA ÄITIENPÄIVÄÄ! -o- HAPPY MOTHER'S DAY!
-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-

Tervetuloa uudet lukijani :)! -o- Welcome my new readers :)!

-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-

3 kommenttia:

  1. Voi KYLLÄ oli Kaunis ja ihana KIRJOITUS.Minä itkin ja luin ja Itkin ja luin.NIIN oli koskettava. Kiitos Jaana Minun OMA TYTTÖNI.
    Niin ja KORUKIN ON tosi KAUNIS

    VastaaPoista