2.4.2011

Kultainen koivu ja jadekorvikset -o- Golden birch and jade earrings

Tein tilaustyönä elämänpuu-korun kullattuna ja peridoottilehdin. Minusta peridootti-sirut tekevät puusta tosi koivun näköisen. Tämä koivu on minusta vanhempi puu kuin se minkä tein aikasemmin ;).
-o-o-o-o-
I made as a custom a tree of life with gold plated wire and peridot "leaves". I think peridot chips made this tree a birch again. But this tree is maybe older than the tree I made earlier ;).

Tilaukseen kuului myös unelmien pyydys -korvikset jadehelmin. Löysin ihanan punaisia pieniä jadehelmiä. Otin mukaan myös kirjavia jadehelmiä, joista löytyi vihertävää väriä. Kumpikin kävivät hyvin kullatun metallilangan kanssa :).
-o-o-o-o-o-
There were also the catchers for dreams -earrings with jade gems on this order. I found lovely tiny red jade gems. I took along also mottled jade gems, where I could find greenish color. They both fit fine with gold plated metal wire :).

12 kommenttia:

 1. Ihana koivu! Jännittäviä nämä korujutut, aivan vieras alue minulle. Kaunista käsityötä. Luulin, että jadet ovat aina vihreitä *auts*

  VastaaPoista
 2. Aivan ihan tuo koivu! Jaden väri on juuri koivunlehtien vihreä. Korvikset kauniit namit :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos Markka :)!
  Tää koruhomma on vienyt minut ihan mukanaan. Onhan minulla tuota kiviseppä taustaa, mutta tää metallilanka-juttu on jotain todella kiehtovaa :D. Ja kaikelaiset ja -väriset kivet aina yllättävät kauneudellaan ja väreillään minutkin :).

  VastaaPoista
 4. Ja kiitos Valokki! Olit linjoilla juuri samaan aikan kun vastasin Markalle :). Koivussa oli siis peridootteja ja korviksissa jadetta :).

  VastaaPoista
 5. Peridiootit on kyllä kauniita, puu on hurmaava. Itse hilloan noita peridiootteja, pidän niitä jostain syytä mahdottoman arvokkainen, enkä raaski käyttää. Korvakorut ovat ihanan kepoiset ;D Tykkään.

  VastaaPoista
 6. Kiitos Niina :). Meinaan tehä noita koivuja lisääkin eli lisää peridootteja pitää tilata. Ja sit kun kesä on ohi, teen erivärisiä elämänpuita :).

  VastaaPoista
 7. Voi tuo puu on upea! Ja todella aidon näköinen, aivan täydellisesti onnistunut!

  VastaaPoista
 8. Ihana tuo puu :) ite oon tehnyt vaan siemenhelmistä ja hopeasta, nuo peridootti siruset tekevät siitä niin elävän näköisen.

  VastaaPoista
 9. Kiitos kuparikukka kovasti :).
  Välillä on hämmentävää ottaa kehuja vastaan :), mutta kivaahan se tietysti on :D! Kiitos, kiitos, kiitos :)!

  VastaaPoista
 10. Ihana elämänpuu :) ja nuo korvakorut ovat mainiot jälleen.. Olet kyllä taitava :)

  VastaaPoista
 11. Kiitos Kati :)!
  En meinannu raaskia luopua tuosta puusta ;D. Mutta tämä tilaus on nyt kuitenkin toimitettu perille ja toivon että niistä pidetään :).

  VastaaPoista